El Sevilla ha pogut celebrar dos gols al Philips Stadion però ha acabat frustrat (Maurice van Steen / EFE)

Sergio Ramos nega dos cops al Sevilla un triomf que tenia a l'abast (2-2)

En una segona part boja i amb un arbitratge molt polèmic de l'italià Orsato, el Sevilla s'ha avançat per dues ocasions gràcies a Gudelj i En-Nesyri, però un penal i una falta comesos per Ramos han significat els dos gols del PSV
Jordi Sunyer Capella Actualitzat
  • Mendilibar ha introduït cinc canvis a l'onze del Sevilla, però ha deixat Sergio Ramos, per enfrontar-se al PSV de Luuk de Jong i Sergiño Dest. Els dos exblaugranes també han sortit d'inici. L'onze andalús, més ofensiu que a Montjuïc, amb Lukébakio d'extrem i En-Nesyri en punta.
  • Els andalusos han dominat el tram inicial gràcies a una bona pressió en camp contrari i a la velocitat a les bandes. Però el PSV se l'ha sabut treure de sobre i De Jong ha protagonitzat la primera rematada amb intenció (10'). Els de Peter Bosz no s'han deixat intimidar i el també exsevillista ho rematava gairebé tot. I, a poc a poc, el PSV ha aconseguit el domini.
Sergiño Dest intenta superar Jesús Navas en una acció del partit al Philips Stadion (Maurice van Steen / EFE)
  • Els de la Philips també il·luminaven el seu atac a través dels costats, sobretot el de l'elèctric belga Johan Bakayoko, que ha iniciat una acció culminada amb un xut tènue de Joey Veerman (26'). Una rematada d'Ocampos després d'una pèrdua de Schouten (29') ha estat un flaix en la penombra ofensiva sevillista en el primer temps.
  • Mendilibar ha intentat incomodar el PSV situant Lukébakio de segona punta, movent Suso a l'extrem dret i canviant Ocampos de banda. L'escenari no ha canviat gaire: al central André Ramalho li han anul·lat un gol en una falta diagonal per orsai (36'), i quan en una contra Lukébakio ha pogut fabricar alguna cosa interessant, ha ignorat companys més ben situats i ha acabat xutant a la graderia (39').
Luuk de Jong intenta una rematada davant de Sergio Ramos (Maurice van Steen / EFE)
  • A la represa, Mendilibar ha tornat a moure peces, però les sensacions no milloraven. Noa Lang ha posat a prova Nyland en la primera arribada del PSV (47').
  • Però, inesperadament, el Sevilla s'ha trobat amb un regal d'André Ramalho, que ha permès a Adrià Pedrosa encarar el porter Benítez i batre'l per baix (51'). L'àrbitre Daniele Orsato, però, ha invalidat el gol, perquè en el rebuig del brasiler la pilota ha picat el dit petit de la mà de l'exespanyolista.
Sergio Ramos protesta l'anul·lació del gol de Pedrosa davant l'àrbitre Daniele Orsato (Maurice van Steen / EFE)
  • El portal dels braus s'ha obert de cop amb aquesta acció polèmica. Tres minuts més tard, En-Nesyri ha desaprofitat un claríssim un contra un amb Benítez enviant la pilota al travesser. I, com a resposta, el PSV ha generat tres ocasions pràcticament consecutives, una de Malik Tillman (55') i dues de Noa Lang (57' i 58').
  • El partit s'ha desmarxat completament. Un rebuig de Gudelj en una centrada de Lang ha acabat amb la pilota al pal (63'), i una acció personal de Bakayoko ha motivat una bona estirada de Nyland (65'). Era un intercanvi de cops de manual, però el Sevilla ha picat més fort.
  • En el minut 68, Sergio Ramos ha despenjat una centrada de Jesús Navas, i Nemanja Gudelj, exjugador de l'Eredivisie durant nou anys i que ja va marcar contra el PSV a la passada Lliga Europa, ha culminat l'acció amb una rematada espectacular.
Walter Benítez no ha ni vist la potent rematada de Gudelj que ha obert el marcador (Maurice van Steen / EFE)
  • Els de Peter Bosz s'han sabut refer, amb Noa Lang com a estilet; l'ex d'Ajax i Bruges ha estat a punt de culminar amb gol una jugada maradoniana (79'). Però ha estat Malik Tillman qui ha forçat un penal de Sergio Ramos que Luuk de Jong ha transformat amb solvència en l'habitual gol de l'ex (1-1, 83').
  • El Philips Stadion ha empès per la remuntada, però només treure del mig del camp, el jove lateral Juanlu Sánchez s'ha posat a córrer en l'esprint de la seva carrera i ha servit una centrada fabulosa en cursa que En-Nesyri ha rematat amb potència per tornar a avançar el Sevilla (1-2, 86'). Tres minuts més tard, Lukébakio ha rematat al pal.
  • Els andalusos tenien el triomf a la mà, però no comptaven, un altre cop, amb el factor Ramos. El de Camas ha comès una falta del tot prescindible a prop del banderí de córner. La defensa sevillista no ha sabut rebutjar la pilota i el lateral Jordan Teze l'ha empès al fons de la xarxa per frustrar els de Mendilibar.
Elye Wahi celebra el gol que ha donat la victòria al Lens (Mohammed Badra / EFE)

El Lens abaixa els fums a l'Arsenal (2-1)

  • En l'altre partit del grup, el Lens ha fet saltar la sorpresa i s'ha situat com a líder de la lligueta després de superar l'Arsenal, tercer a la Premier a només un punt del City.
  • Un gol de Gabriel Jesus (14'), amb assistència de Bukayo Saka (que posteriorment s'ha lesionat), començava a escriure un guió previsible. Però el lateral japonès Tomiyasu s'ha deixat robar una pilota que li venia del porter català de l'Arsenal David Raya, i el lateral Machado i el punta Elye Wahi han combinat perquè Adrien Thomasson empatés amb un golàs (24').
  • A la segona part, el Lens ha certificat la remuntada, amb un gol de Wahi, jove punta de 22 anys que havia donat la victòria al Lens en l'últim partit de lliga a Estrasburg (69').
NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut