Futbol

Sergio Ramos anuncia que no se n'anirà del Reial Madrid

El central andalús talla de soca-rel les veus que el situaven més a fora que a dins del club blanc després que Florentino Pérez va revelar en una entrevista radiofònica que el capità blanc li havia demanat que li facilités la sortida per fitxar per un club xinès que li havia fet una oferta estratosfèrica

Actualitzat

Sergio Ramos ha anunciat en roda de premsa aquest dijous a la tarda que no té cap intenció de marxar del Reial Madrid. D'aquesta manera, el central andalús talla de soca-rel les veus que el situaven més fora que dins del club blanc després que Florentino Pérez revelés en una entrevista radiofònica que el capità li havia demanat que li facilités la seva sortida per fitxar per un club xinès que li havia fet una oferta estratosfèrica.

Tot i admetre que la proposta xinesa estava sobre de la taula, Ramos ha matisat que "és mentida que volia carta llibertat. Jo aquí em sento estimat, ahir ho vam aclarir tot i volem construir un futur nou".

El capità madridista ha assegurat que es vol retirar al Reial Madrid, marxar amb un equip guanyador i per la porta gran. També ha explicat com va anar la reunió amb Florentino, amb qui té "una relació molt bona com un pare i un fill". "És un tema de confiança i emocional. La relació ha de ser de perfecta fidelitat amb el president. Hi havia coses que em generaven dubtes i ha quedat aclarit". Sobre el tema econòmic, Ramos ha insistit que per a ell és un tema secundari i que "jugaria gratis al Madrid".

ARXIVAT A:
Reial Madrid
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut