Sergio Lozano torna al Palau amb renovació tancada i genoll recuperat

El capità del Barça de futbol sala, que seguirà com a mínim fins al 2025, es retrobarà aquest dissabte amb l'afició culer contra el Noia (16.15 h, Esport3) després de gairebé un any lesionat
Xavier Lorente Actualitzat

Als 35 anys, dimecres passat, a Valdepeñas va començar la tretzena temporada de Sergio Lozano al Barça. Van quedar enrere deu mesos de recuperació del seu genoll dret. Aquest dissabte, l'Animal jugarà el seu primer partit al Palau Blaugrana després de gairebé un any i curiosament contra el mateix rival de l'última vegada: el Noia. Va ser un 11 de març i, aquell dia, els gallecs van donar la gran sorpresa al coliseu culer. Lozano va agafant rodatge per afrontar el tram més important de la temporada amb els grans títols en joc.

El seu futur ha quedat resolt amb la renovació fins al 2025 que aviat es farà oficial. Una temporada més com a mínim. El seu número 9 està predestinat a quedar immortalitzat.

Sergio Lozano, capità del Barça

"Seguiré jugant mentre el meu cap vulgui, el meu cos em respongui i continuï sent útil a l'equip. Seria un somni tenir algun dia penjada la meva samarreta al Palau. De moment, el meu objectiu és seguir donant alegries al Palau, i la gent que hagi de decidir si han de retirar el meu número que ho decideixi. Dissabte espero una rebuda màgica. El sentiment és recíproc. Jo m'estimo molt l'afició i ells m'estimen molt a mi."

L'indestructible Sergio Lozano en plena entrevista (Jordi Montón)

Tres lesions de creuats (2016, 2021 i 2023) i un denominador comú: el seu esperit indestructible, un exemple, un referent de lluita contra l'adversitat. Aquesta vegada hi ha el risc que una nova recaiguda el pugui deixar seqüeles de per vida. Això no frena un jugador fet d'una altra pasta.

"Molta gent amb lesions importants em demana consell. Jo els dic que gaudeixin del procés, que es marquin objectius propers, que puguin anar complint poc a poc i que no es matxaquin amb... em queden 10 mesos, un any... ja arribarà! Em noto molt bé el genoll. Espero que tornem a veure una bona versió de Sergio Lozano però encara estic en pretemporada. Caldrà temps."

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut