Sergio Lozano té trencat el lligament encreuat
Sergio Lozano té trencat el lligament encreuat
FUTBOL SALA

Sergio Lozano té trencat el lligament encreuat

El jugador s'operarà en els pròxims dies, quan la inflamació del genoll dret ho permeti

Actualitzat

Les proves confirmen que el jugador Sergio Lozano té una ruptura al lligament encreuat anterior del genoll dret.

Els Serveis Mèdics del Barça ja treballen de forma coordinada amb el Dr. Joan Carles Monllau per fixar una data per operar el jugador, quan la inflamació del genoll ho permeti, i a partir d'aquí pautar el procés de recuperació posterior.

 

Després de l'operació s'informarà del temps estimat de baixa.

Quarta lesió greu

Sergio Lozano es va lesionar la setmana passada en la semifinal de la Copa del Rei contra el Mallorca Palma Futsal.

No és la primera vegada que el jugador passa per un calvari a la mateixa articulació. És la quarta lesió greu després de la del 15 de gener del 2021 en el partit de setzens de final de Champions contra el modest Pristina, de Kosovo. A cinc minuts per al descans, un xoc amb Leandro, de l'equip rival, el va precipitar a terra amb evidents gestos de dolor.

A l'octubre del 2015, en un duel de Lliga contra el Movistar Inter, una topada amb el seu company Wilde el va deixar fora de competició tota la temporada.

El setembre del 2016, amb la selecció espanyola al Mundial de Colòmbia, també es va lesionar de gravetat, i es va trencar els lligaments creuats del mateix genoll, el dret, amb un període de baixa de sis mesos.

En els casos anteriors, el jugador ha tornat recuperat i amb un gran nivell al primer equip del futbol sala blaugrana i actualment està considerat un dels millors especialistes mundials d'aquest esport.

Anar al contingut