Sergi Roberto, amb el braçal de capità del Barça
Sergi Roberto, amb el braçal de capità del Barça
Futbol

Sergi Roberto es trobarà com a casa al seu nou equip

La situació de l'excapità del Barça s'esclareix cada cop més i apunta a Itàlia, a les ordres d'un vell company

La decisió de Sergi Roberto de desvincular-se definitivament com a jugador del Barça ha propiciat un moviment de mercat molt desitjat per alguns equips europeus que volen experiència. Sembla, però, que el jugador de Reus acabarà a les ordres del que va ser el seu company i amic al Barça Cesc Fàbregas. 

Des que es va acomiadar han estat diversos els clubs que s'han interessat pel jugador. El Girona semblava l'opció més viable, ja que seguiria a Catalunya, jugaria la Champions i podria tenir un paper força important aportant l'experiència europea que tant busca el club blanc-i-vermell. També va arribar a sortir el nom de l'Ajax, un equip amb un estil de joc semblant al del Barça i que no passa per un bon moment; Sergi Roberto podria ajudar a donar estabilitat a un equip jove i en creixement. També es van plantejar en el seu moment fitxar-lo alguns clubs de la Premier League. 

La nova casa de Sergi Roberto

Tot i això, les últimes informacions apunten que el destí final del migcampista és a Itàlia. El Como 1907, que acaba de pujar de categoria, està fent uns fitxatges espectaculars, amb incorporacions tan sonades com les de Pepe Reina, Andrea Belotti i Alberto Moreno. L'equip ha tornat a la Serie A després de 21 anys i Cesc Fàbregas vol jugadors experimentats al màxim nivell que ajudin els més joves a entendre la disciplina i dedicació que requereix. 

Anar al contingut