Sergi Roberto, en una imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Sergi Roberto, el capità, es converteix en el sisè lesionat al Barça

El jugador reusenc amplia la llista de baixes de Xavi per una afecció en un dels seus punts dèbils que el tindrà un mes fora dels terrenys de joc
Redacció Esport3 Actualitzat

La plaga de lesions al Barça continua fent mal, però aquesta vegada no se'n pot culpar el virus FIFA perquè l'afectat no ha sortit de Barcelona. Aquest dimecres, després de l'entrenament del primer equip s'ha comunicat la lesió del capità blaugrana, Sergi Roberto. A l'escalfament de la sessió, el reusenc s'ha fet una lesió al soli, un dels seus punts dèbils, on també s'ha fet mal en temporades passades.

Es calcula que l'afecció el tindrà prop d'un mes aturat; per tant, no serà en cap dels quatre partits següents a Montjuïc: ni en la represa de la Lliga contra l'Athletic Club, ni en la Champions contra el Xakhtar Donetsk, ni en el clàssic del dia 28, ni contra l'Alabès.

La de Sergi Roberto és la sisena baixa de Xavi Hernández, que es plantejava donar-li minuts en el lloc dels altres lesionats. D'aquestes baixes, quatre són lesionats musculars, Raphinha i Pedri --Lamine Yamal i Balde ja s'han exercitat amb el grup-- i tres són a la infermeria per haver rebut forts cops: De Jong, Lewandowski i Kounde.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut