Sergi Roberto va arribar al Barça als 14 anys i marxa a 32
Sergi Roberto va arribar al Barça als 14 anys i marxa a 32
Barça

Sergi Roberto diu adeu després de tota una vida al Barça: "Me'n vaig orgullós"

El jugador ha compartit un emotiu vídeo a les xarxes socials on ha donat les gràcies a tots els que han format part del seu viatge blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Fins aquí ha arribat la trajectòria de Sergi Roberto al FC Barcelona. El futbolista de Reus ha anunciat oficialment la seva sortida del club després d'onze anys al primer equip i gairebé 20 a l'entitat blaugrana, a la qual va arribar amb 14 anys. Així ho ha anunciat Roberto en un vídeo que ha publicat a les seves xarxes socials.

Un emotiu vídeo en què el jugador de Reus dedica unes boniques paraules a totes les persones que han format part del seu viatge blaugrana. A més, Roberto també té un record per als aficionats del Barça, equip del qual ha estat el primer capità durant una temporada.

El pròxim dimarts 13 d'agost, a les 12.00, el Barça farà un acte de comiat al jugador a l'Auditori 1899 amb la presència del president del club,  Joan Laporta.


La seva sortida, secret de domini públic

El contracte de Sergi Roberto va acabar el passat 30 de juny i el Barça li va presentar una proposta de renovació per un any, però amb lletra petita. I és que el jugador només seria inscrit a la Lliga en cas que el marge salarial disponible així ho permetés.

Davant la possibilitat de no ser inscrit a la Lliga, doncs, el migcampista ha estat buscant nous escenaris. Mentrestant, s'ha estat entrenant pel seu compte a la ciutat esportiva Joan Gamper.

De Reus a Barcelona

Sergi Roberto ha jugat onze temporades al primer equip del Barça, amb més de 370 partits disputats. Amb la samarreta blaugrana, ha marcat 19 gols, un dels més recordats és el que va marcar en la històrica remuntada contra el PSG a la Champions, que culminava amb el sisè gol que donava la classificació als de Luis Enrique.

Format a la Masia, els dos últims cursos ha tingut menys protagonisme amb 24 participacions la temporada 23/24 (3 gols i 3 assistències). En la 22/23 va disputar 33 partits amb una participació ofensiva de 4 gols i 4 assistències.


Quin serà el seu destí?

Hi ha diversos clubs interessats a fitxar el català, que podrien oferir una fitxa més elevada gràcies al fet que el jugador arribaria lliure. Diversos equips espanyols s'hi han interessat, com el Sevilla o el València. Fins i tot es va parlar d'una possible arribada a Girona. L'Ajax d'Amsterdam, però, és el que més insisteix en la seva incorporació i no sembla descabellat pensar que Sergi Roberto podria acabar a terres neerlandeses.

Els traspassos entre el Barça i l'Ajax són un dels més recurrents de les últimes dècades. Fins a 22 jugadors han jugat tant a Barcelona com a Amsterdam, alguns d'ells tan coneguts com Luis Suárez, Johan Cruyff, Ronald Koeman, Michael Laudrup, Bojan Krkic o Frenkie de Jong.

Anar al contingut