Sergi Gómez es mostra pràctic davant el relleu a la banqueta
ESPANYOL

Sergi Gómez: "La destitució de Luis García ens va agafar per sorpresa, però ara ens hem de centrar en l'objectiu"

Després del relleu sobtat a la banqueta de l'Espanyol, el capità avisa que cal centrar-se en el nou entrenador i en l'objectiu de l'ascens

Imma Casares FerrreiroActualitzat

Un cop cessat Luis García i amb l'arribada del nou tècnic, Luis Miguel Ramis, faltava escoltar la veu del vestidor. El capità Sergi Gómez ha fet de portaveu per expressar el sentiment de la plantilla:

"La destitució de Luis va ser una sorpresa, però ara ens hem de centrar en l'objectiu. Ara hem de confiar al màxim en el nou entrenador, que té una idea molt diferent de joc, però hem de donar tot el que tenim per aconseguir l'ascens."

El central maresmenc no ha deixat passar l'oportunitat de recordar Luis García: "Li enviem força i una abraçada perquè el tracte ha estat inmillorable. Vam posar molt interès en el seu model de joc, però no ha funcionat."

En aquest sentit, Sergi Gómez no busca culpables:

"El de Luis és un projecte que no ha sortit com volíem. Em sap molt de greu per ell per la relació que havíem creat i perquè la la seva idea de joc era molt valenta i a priori efectiva, però a la pràctica no ha estat així. No hem de buscar culpables sinó solucions i ara tenim un repte bonic per davant."

Parlant de models de joc, Sergi Gómez admet que el model de Ramis és totalment diferent:

"Estem parlant d'un canvi molt notori de sistema. El nou míster ens demana tenir un bloc més junt i defensar més avall per no deixar tants espais que ens costin gols en contra. Era una mica el que ens ha passat fins ara. Esperem que la nova idea sigui més efectiva i que ens acosti a l'ascens directe."

Bon escenari per capgirar la dinàmica

Diumenge l'Espanyol visita l'Osca a El Alcoraz, un estadi on els de Toni Hidalgo no han guanyat cap partit. El capità blanc-i-blau és partidari de no fixar-se en la situació del rival sinó en la voluntat de sumar els tres punts "perquè tenim ganes de fer-ho bé i de fer feliç la nostra gent."

Després de l'Osca, l'Espanyol rebrà consecutivament l'Elx i l'Alcorcón. Tres rivals sobre el paper assequibles, per veure si arriba la millora esperada.

 

Anar al contingut