(@EuroBasketWomen)

Sèrbia, bronze a l'Eurobasket femení després de derrotar la Gran Bretanya (81-55)

Les britàniques han aconseguit la millor classificació de la seva història. Espanya s'enfrontarà a França a la final aquest diumenge

Sèrbia no ha donat opció a Gran Bretanya i l'ha derrotat per un contundent 81-55 en la lluita per la medalla de bronze de l'Eurobasket femení, en el partit disputat a l'Arena de Belgrad.

Des del primer minut, Sèrbia ha mostrat la seva superioritat i el 25-16 del primer quart ha deixat clara la diferència. Al segon acte, les jugadores britàniques, a les ordres del tècnic madrileny Chema Buceta, han intentat reconduir la situació, però no han aconseguit retallar les diferències i han marxat 40-33 al descans.

A continuació, Sèrbia ha rebentat el partit amb un parcial de 21-6 al tercer quart. Ja amb el partit decidit, l'últim quart ha sigut un tràmit.