Xavi i Laporta, en una imatge d'arxiu
Xavi i Laporta, en una imatge d'arxiu
Barça

Sense ultimàtums: Laporta manté la confiança en Xavi

El president blaugrana no es planteja la destitució del tècnic terrassenc a curt termini

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi Hernández viu probablement les hores més baixes com a entrenador del FC Barcelona. La mala dinàmica de les últimes setmanes, accentuada per les derrotes contra el Girona i l'Anvers, ha fet que l'entrenador blaugrana hagi estat més qüestionat que mai.

Les crítiques a Xavi, a més, han anat acompanyades del desgavell de la convocatòria, amb versions contradictòries entre l'entrenador i el director esportiu, Deco, que han transmès la imatge que el terrassenc havia perdut el suport institucional i que era a la corda fluixa.

La realitat és que Laporta està enfadat des del partit amb el Girona, però no es planteja destituir Xavi a curt termini. Així doncs, no corre perill ni té cap ultimàtum. Això almenys és el que comenta el president blaugrana al seu entorn. Laporta ha dit en diferents converses que confia que l'equip reaccionarà i que manté la confiança en Xavi passi el que passi en els pròxims partits.

Però una cosa és Laporta i l'altra els directius que l'envolten. Per això, el president ha tornat a fer una crida als seus directius per tancar files i que no parlin per expressar dubtes.

Un missatge de suport significatiu

En aquest sentit, no es pot passar per alt la piulada d'aquest dijous de Jordi Finestres, membre del gabinet de la presidència de Laporta, en què donava suport implícit a Xavi.

Anar al contingut