Els jugadors del Calafell celebrant un dels gols del partit contra el Lleida (@FCPatinatge)

Calafell i Sant Just disputaran la final de la Lliga Catalana d'hoquei patins

El Calafell pot aconseguir el segon títol de la seva història i els de Sant Just s'estrenen en una final de la Lliga Catalana, que es jugarà diumenge a les 12 en directe per Esport3
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Esports

El Pavelló Quim Tomàs del Vendrell ha vibrat amb l'inici de la Final Four de la Lliga Catalana d'hoquei patins. El primer duel ha enfrontat el Club Patí Calafell i el Pons Lleida, en una semifinal en què s'han vist ni més ni menys que 13 gols. Els lleidatans han començat dominant per 2 a 1; però, a partir d'aquí, la iniciativa ha estat sempre del Calafell, que ha acabat classificant-se per a la final. 

Si la guanyen, serà la segona vegada que ho aconseguiran a la seva història. Recordem que el els del Baix Penedès es van endur el títol fa dos anys. Aleix Marimon, del Calafell, ha estat el màxim golejador del partit amb tres gols.

El Sant Just, segon finalista

La segona semifinal ha estat la disputada entre l'Hoquei Club Sant Just i l'Igualada Hoquei Club. Els del Baix Llobregat s'han avançat al marcador gràcies al gol de Gerard Miquel en un contraatac quan faltaven poc més de vuit minuts per arribar al descans.

L'Igualada ha tingut oportunitats per empatar, sobretot una falta directe que ha acabat al travesser, però ha estat el Sant Just qui ha ampliat les diferències. Ha estat a la represa, quan Joan Pujalte ha fet el segon transformant una falta directe i Iñaki Cabezas ha tancat el marcador amb el 3-0. 


Aquesta és la primera vegada en la seva història que el Sant Just es planta a la final de la Lliga Catalana. El partit pel títol serà diumenge, a les 12 del migdia, i es podrà seguir en directe per Esport3.

ARXIVAT A:
Esports
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut