El Girona torna a empatar en el segon test de pretemporada (3-3)

El segon amistós dels de Míchel ha acabat amb un trepidant empat a 3 contra el Montpeller
Redacció Esport3 Actualitzat

El Girona ha empatat amb el Montpeller en el segon amistós de pretemporada de l'equip català. En un partit jugat a la Vall d'en Bas, els francesos s'han avançat ben aviat, en el minut 19. L'empat del Girona no ha trigat massa a arribar. Tot just 5 minuts. L'1-1 ha estat obra de Dovbyk en aprofitar una centrada de Chaira. I l'ucraïnès també ha estat l'autor del 2-1

En la segona part, un penal xutat pel tunisià Khazri ha permès al Montpeller empatar a 2, però el Girona s'ha tornat a avança al 81' en una jugada culminada per Vallejo. Tot i això, els occitans han tornat a igualar el marcador. Ha estat amb un gran gol, de nou, de Khazri que ha aprofitat que no tenia cap defensor a prop per xutar des de fora l'àrea.

• Els de Michel han estat dominadors dels primers minuts de partit, amb una molt bona ocasió per a Dovbyk que ha salvat Lecompte, el porter del Montpeller.
  • Els francesos s'han avançat en el minut 20 amb una passada de Fayat que ha rematat Nordin.
  • Només quatre minuts més tard, Artem Dovbyk ha fet l'empat a un amb una precisa rematada d'una centrada d'Ilyas.
  • Sis minuts abans del descans, Dovbyk ha tornat a marcar aprofitant una passada llarga d'Iván Martín. Amb el 2-1 favorable al Girona s'ha arribat al descans.

Segona part

• El Montpeller, que ha fet deu canvis al descans, ha començat la segona part dominant el joc, però sense arribades amb perill a la porteria defensada per Gazzaniga.
  • En el minut 72 una errada en el marcatge d'Antal Yakobishwili ha acabat amb un penal sobre Ndiaye, una pena màxima que Khazri ha convertit per fer pujar el 2-2 al marcador.
  • El 3-2, en el minut 81, ha estat un golàs de Manu Vallejo, que ha rematat suaument i tal com li ha arribat una esplèndida passada d'Iker Almena.
  • Només tres minuts més tard, en el 84, Whabi Hazri ha tornat a establir l'empat, aquest cop a tres, amb un xut des de la frontal que no ha pogut desviar Gazzaniga.