La plantilla de l'Argentinos Juniors, a l'hotel de la ciutat veneçolana de Mérida

Se suspèn el partit entre l'Estudiantes de Mérida i l'Argentinos Juniors per la tensió política a Veneçuela

L'equip de futbol argentí està atrapat al seu hotel a la ciutat de Mérida, en un dia en què el president del Parlament, Juan Guaidó, ha iniciat un moviment per part de les forces armades en un intent d'acabar amb el govern de Maduro
Actualitzat

La CONMEBOL ha cancel·lat finalment el partit entre l'Estudiantes de Mérida i l'Argentinos Juniors de la tornada de la primera fase de la Copa Sud-americana de dijous.

L'equip argentí roman atrapat al seu hotel de la ciutat de Mérida, a l'est de Veneçuela, en un dia en què el president del Parlament, Juan Guaidó, ha iniciat un moviment per part de les forces armades en un intent d'acabar amb el govern de Nicolás Maduro.

El seu entrenador, Diego Dabove, ha declarat al canal TN que els jugadors i el cos tècnic esperen amb "tranquil·litat" les notícies que els arriben de l'exterior i de Caracas.

"Estem a l'hotel ara amb tranquil·litat (...), no hem de modificar res de l'organigrama"

La matinada passada, Juan Guaidó, reconegut president legítim de Veneçuela per més de cinquanta països, ha començat el que ha anomenat la "fase definitiva" per aconseguir el "cessament de la usurpació", és a dir, apartar Maduro del govern.

A Mèrida, Dabove ha assegurat que a la ciutat on es troben, lluny de la capital, hi ha "piquets" al carrer mentre ells estan a les instal·lacions hoteleres. El tècnic ha indicat també que des de fa una hora no tenen senyal d'internet a l'hotel i que segueixen la situació des dels mòbils.

La intenció de Dabove després d'haver parlat amb el tècnic de l'equip rival, l'argentí Martín Brignani, és entrenar amb normalitat. Tanmateix, el conjunt de Buenos Aires prepara un "pla b" per si no pot arribar al camp en autobús, i en aquest cas, s'entrenaria al gimnàs de l'hotel.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut