Lewandowski i Lamine riuen, durant una sessió d'entrenament de la setmana passada (EFE)
Lewandowski i Lamine riuen, durant una sessió d'entrenament de la setmana passada (EFE)
Barça

"Se l'ha fumat": la relació entre Lamine i Lewandowski canvia de dimensió

El bon moment de forma que passen el més jove i el més veterà de la plantilla del líder millora la sintonia entre ells dins i fora del camp

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça de Hansi Flick, líder amb cinc victòries en cinc partits, ha accelerat un canvi de jerarquies. Els joves han agafat el comandament de l'equip, amb Lamine Yamal de punta de llança, mentre els veterans com Robert Lewandowski vetllen perquè no es facin mal. "Som atletes, però al final també som persones", va recordar el polonès fa uns dies, preocupat per les noves generacions.

Queda lluny la falta de sintonia entre el golejador i l'extrem, que es va fer evident en alguns passatges de la temporada passada, quan Lewandowski s'impacientava davant el desvergonyiment d'un talent nascut 19 anys més tard que ell. Aquest curs, la seva relació està marcada per l'encert mutu i el bon rotllo, com es va posar de manifest a Montilivi.

Corria la segona part quan Héctor Fort, que acabava de debutar en partit oficial, va aprofitar el marcador d'1-4 per permetre's la llicència de disparar des de fora de l'àrea. Xut encreuat i sense perill, però un bon testimoni de les ganes de reivindicar-se del lateral. Les càmeres del partit van enregistrar com Lewandowski se'l quedava mirant palplantat, esperant una passada que no va arribar. Al pitxitxi provisional no li agrada quedar-se sense marcar. Quan va coincidir amb Lamine Yamal a la banqueta, tots dos van fer conya per la determinació del barceloní.

"Se l'ha fumat", feia broma el mataroní, utilitzant un gest referit a les atrevides apostes per les jugades individuals. Lewandowski reia, minuts abans de rebre la samarreta commemorativa dels 100 partits com a culer. 

Anar al contingut