Savinho celebrant un gol
La continuïtat de Savinho, un dels temes principals del Girona (EFE)
Girona

Savinho obre la porta a continuar al Girona

L'extrem brasiler valorarà les opcions amb el seu representant per decidir el seu destí

Savinho, una de les estrelles del Girona d'aquesta temporada, ha parlat per primer cop del seu futur. L'extrem brasiler està cedit pel Troyes, equip que pertany al City Group, i la seva continuïtat és una de les màximes preocupacions dels gironins.

El brasiler ha estat nominat com un dels millors jugadors sub-23 de la temporada, premi que ha guanyat Lamine Yamal.

En aquest mateix acte, ha sigut on ha parlat sobre el seu futur:

"Ara s'ha acabat la temporada i m'asseuré amb el Girona i el meu representant per saber si podré jugar en l'equip durant la pròxima temporada de Champions".

El gran rendiment de Savinho ha sigut una de les causes de la classificació per la Champions del Girona. El jove extrem de 20 anys, que ha anotat 11 gols i ha repartit 10 assistències en tota la temporada, ha sigut un dels indiscutibles en els onzes de Míchel. El mateix entrenador s'ha desfet en elogis cap al futbolista en més d'una ocasió:

"Quan el vaig veure entrenar per primera vegada, vaig dir: jugarem a Europa l'any vinent. És especial i és el millor jugador que he tingut", va assegurar.

Tant Míchel com el Girona estarien encantats de poder comptar amb Savinho la temporada que ve. El principal problema és que no és un jugador de propietat del club català i la seva continuïtat s'hauria de negociar.

Anar al contingut