Savinho en el moment de les molèsties a Stamford Bridge
Savinho en el moment de les molèsties a Stamford Bridge (Reuters)

Debut agredolç a la Premier League per a Savinho i Marc Guiu

L'exjugador del Girona ha estat substituït a la mitja part el dia del debut de Marc Guiu amb el Chelsea

El Manchester City ha començat la Premier League tal com la va acabar: guanyant. Els de Pep Guardiola no tenien una estrena gens fàcil, contra el Chelsea a Stamford Bridge. El conjunt londinenc té l'objectiu de remuntar el vol i tornar a competir per títols, almenys s'ha format una plantilla per fer-ho. Una extensa plantilla que supera els 40 jugadors.

Per a l'estrena contra el City, l'entrenador Enzo Maresca ha hagut de deixar fora de la convocatòria més de 20 futbolistes. Però després de 200 milions gastats en fitxatges, el conjunt londinenc ha saltat al terreny de joc amb un onze titular sense cares noves.

Tot i això, el Chelsea ha estat capaç de plantar cara al Manchester City a l'inici del partit, generant perill i posant l'ai al cor dels de Guardiola. Però el marcador l'ha obert el de sempre: Erling Haaland. El davanter noruec no ha perdonat i ha posat el 0-1 al minut 18.

Ensurt del debutant Savinho

Un dels titulars del City de Pep Guardiola era el fitxatge del Girona Savinho. El brasiler, que va disputar uns minuts a la Community Shield contra el United, ha jugat el partit des de l'inici a Stamford Bridge. Ha tingut una bona actuació i ha deixat molt bones sensacions fins al minut 40, quan s'ha estès al terreny de joc posant-se la mà a la cama dreta.

El brasiler ha necessitat l'assistència mèdica abans d'abandonar momentàniament la gespa. En primer moment, semblava que el jugador tenia una lesió més greu, però Savinho ha tornat a saltar al terreny de joc per acabar el primer temps. Malgrat tot, Pep Guardiola no ha volgut arriscar i l'ha substituït al descans.

Debut de Marc Guiu

L'exblaugrana Marc Guiu ha debutat oficialment amb el Chelsea i ho ha fet davant la seva nova afició. El davanter ha saltat al terreny de joc al minut 67, amb 0-1 al marcador, però el català no ha tingut un debut com el del Barça i ha estat pràcticament desaparegut en els minuts que ha disputat. Finalment, Kovacic ha estat l'encarregat de sentenciar el duel amb un gol al minut 84.