Sandra Paños, en una imatge d'arxiu
Sandra Paños, en una imatge d'arxiu
Barça

L'emocionat comiat de Sandra Paños del Barça

La portera alacantina, que porta nou temporades a l'equip, acaba contracte al juny i no ha rebut proposta de renovació del club

Sandra Paños ha anunciat aquest divendres que deixarà el Barça el pròxim 30 de juny, quan acabi el seu actual contracte. 

Paños, de 31 anys, posarà fi així a 9 anys a l'equip. Va arribar l'estiu del 2015, procedent del Llevant, i en primera instància es va alternar a la porteria amb Laura Ràfols per fer-se-la seva amb el pas del temps. Paños ha disputat 185 partits amb el Barça, tot i que en els darrers mesos ha perdut la titularitat a benefici de Cata Coll. Compta amb un palmarès envejable que inclou 2 Champions, 4 Lligues i 4 Copes a més de diversos premis Zamora a la portera menys golejada de la Lliga. 

L'alacantina continuarà en actiu i es prendrà un temps per analitzar propostes que li han arribat del futbol anglès, dels Estats Units, de Mèxic i de la mateixa Lliga espanyola. La jugadora blaugrana ha volgut acomiadar-se amb una carta emotiva en què ha dit que "el Barça és i serà sempre casa meva".   

 

 

El Barça, per la seva banda, continua configurant la plantilla de la temporada 2024-25, a falta de saber qui serà l'entrenador que rellevi Jonatan Giráldez. Traspassada Asisat Oshoala i renovades Patri Guijarro, Mapi León i Marta Torrejón, ara queda pendent de conèixer el futur d'altres jugadores que acaben contracte aquest estiu, com són Alèxia Putellas, Mariona Caldentey, Lucy Bronze i Gemma Font. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut