Nico Williams ha entrat al minut 72 (EFE)

San Mamés es rendeix a Nico Williams

El petit dels Williams ha sortit al terreny de joc al minut 72 i ha canviat la dinàmica del joc malgrat l'empat

Els gairebé 48.000 aficionats que s'han citat a les grades de San Mamés per presenciar el partit entre l'Athletic i el Getafe han rebut el davanter internacional Nico Williams amb una gran ovació a l'entrada al camp.

Després de ser l'estrella de la selecció espanyola a l'Eurocopa i de ser un dels protagonistes del mercat d'estiu per un possible fitxatge amb el Barça, el petit dels Williams ha entrat al terreny de joc al minut 72 per substituir Álex Berenguer, amb 1-1 al marcador.

L'atacant ha lluït per primera vegada a la samarreta el dorsal 10 que ha heretat d'Iker Muniain, últim gran capità de l'Athletic, que va deixar el club bilbaí al final de la campanya passada.

Gran ovació

Amb una càlida ovació, l'afició blanc-i-vermella ha mostrat el seu afecte a un Nico Williams que va anticipar el seu retorn a Lezama per posar-se a disposició d'Ernesto Valverde per al començament de la Lliga, tancant de passada els continus rumors sobre la seva possible sortida de l'Athletic.

La seva sortida al camp ha canviat el partit i l'extrem internacional ha protagonitzat fins a tres jugades perilloses destacables, encara que sense el premi del gol.