Lamar Jackson, quarterback dels Ravens, "caçat" per la defensa dels Chiefs (Reuters)
Futbol americà

San Francisco 49ers i Kansas City Chiefs jugaran la Superbowl

Els Chiefs han superat els Baltimore Ravens (17-10), el millor equip de la fase regular, i els 49ers s'han desfet dels Detroit Lions (34-31)

Redacció Esport3Actualitzat

Els Kansas City Chiefs defensaran el títol de campions de l'NFL a la Superbowl, que es disputarà l'11 de febrer a Las Vegas. L'equip de Patrick Mahomes i Travis Kelce ha superat els Baltimore Ravens (17-10), el millor equip de la fase regular, a la semifinal de l'AFC. 

Kielce, el "tight end" de l'equip, ha estat un dels grans protagonistes del partit en aconseguir 11 recepcions, i Mahomes ha guanyat amb les seves passades 241 iardes sense que les seves passades fossin interceptades. En canvi, el quarterback dels Ravens Lamar Jackson ha estat ben controlat per la defensa dels Chiefs.  

Brittany Mahomes i Taylor Swft, animant els Chiefs des d'una llotja (Reuters)

Taylor Swift, parella de Kelce, animava des d'una de les llotges de l'estadi de Baltimore els Chiefs acompanyada de la dona de Mahomes, Brittany. 

 Els rivals dels Chiefs a la gran final seran els San Francisco 49ers, que, de la seva banda, han superat els Detroit Lions (34-31) i intentaran prendre's la revenja de la final del 2020, perduda a mans dels Chiefs. Els 49ers han aconseguit capgirar un 14-0 advers i buscaran el seu sisè títol, el primer des del 1995. En canvi, els Chiefs sumaran la seva quarta Superbowl en 5 anys i buscaran el seu quart títol, el tercer en un lustre.   

 

 

Anar al contingut