Samu ha estat un malson per a la defensa blaugrana a la primera part (EFE)
Barça

Les catastròfiques xifres del gol de Samu Omorodion contra el Barça

Montjuïc s'ha quedat glaçat amb l'insòlit inici de l'equip blaugrana, en què Samu Omorodion ha estat capaç de marcar als 18 segons de partit

Redacció Esport3Actualitzat

És impossible començar pitjor un partit. L'històric gol de Samu Omorodion ha deixat congelat el conjunt blaugrana i Xavi no podia amagar la decepció.

El Barça ha tret de centre i el Deportivo Alabès només ha trigat 18 segons a avançar-se al marcador. El conjunt basc ha recuperat la pilota robant-l'hi a Gündogan i ha armat un contraatac cap a la porteria de Marc-André ter Stegen. Samu Omorodion ha aprofitat el centre al primer pal de Javi López per batre a plaer el porter alemany.

 

És el tercer gol de Samu amb la samarreta del Deportivo Alabès, que hauria pogut fer dos gols més en la primera mitja hora, ja que ha desaprofitat dues ocasions claríssimes.

Dada demolidora

Aquest diumenge el Barça s'ha convertit en el primer equip de tota la història de la Lliga a concedir dos gols els primers 20 segons. Els homes de Xavi han concedit dos dels gols més matiners: el de Bryan Zaragoza als 17 segons i el d'avui, de Samu Omorodion, als 18 segons. En tots dos casos, el Barça havia estat l'equip a treure de centre:

El blaugrana Pedri, entrevistat per Laura Brugués, s'ha referit als estralls causats per aquest gol tan matiner:

"Quan comences perdent --ja ens ha passat diverses vegades aquesta temporada--, després et toca remar a contracorrent, i és més complicat, perquè després t'has de reorganitzar."

"Al principi del partit no m'he trobat còmode, he perdut moltes pilotes. Però després m'he anat sentint millor."

"Però hem sabut tenir la pilota i en la segona part hem jugat molt millor. Ara toca seguir millorant."

 

Anar al contingut