Salva Camps, en una imatge amb el Baxi Manresa
Salva Camps, en una imatge amb el Baxi Manresa
Bàsquet

Salva Camps, nou entrenador del Bàsquet Girona

Les últimes tres temporades ha estat un dels assistents de Pedro Martínez a Manresa

Redacció Esport3Actualitzat

Salva Camps serà el nou entrenador del Bàsquet Girona. El badaloní de 44 anys assumeix el primer repte com a primer entrenador a l'elit, després que els últims tres anys hagi estat un dels assistents de Pedro Martínez al Baxi Manresa. De fet, el club del Bages havia anunciat a primera hora d'aquest dimecres la seva desvinculació després que el tècnic fes efectiva la clàusula de sortida.

Camps, que va arribar a Manresa per substituir Xevi Pujol, que va passar a ser director esportiu del Baxi, també ha tingut experiències com a tècnic ajudant a la Penya, el Gran Canària o a les categories inferiors de la selecció espanyola.

Abans, va tenir una dilatada trajectòria com a jugador. Durant més d'una dècada, el nou timoner del bàsquet gironí va ser un base que va defensar samarretes a les lligues ACB (Cantabria Lobos, Gran Canària i Llanera Menorca) LEB i EBA.

Canvi de model a Fontajau

La contractació de Salva Camps per part del president Marc Gasol, que la setmana vinent donarà pistes del seu futur a les pistes, representa un canvi de model per a la banqueta gironina. Cal recordar que l'aposta per a la temporada del retorn a l'ACB va ser el veterà Aíto García Reneses. El madrileny no va complir les expectatives després d'un curs irregular en què l'equip, 15è classificat, va haver de suar per assegurar la salvació.

Anar al contingut