Paula Badosa va reaparèixer aquest gener amb derrota (Europa Press)
Paula Badosa va reaparèixer aquest gener amb derrota (Europa Press)
Tenis

S'acaba l'aventura de Badosa a Melbourne

La begurenca s'acomiada en tercera ronda de l'Open d'Austràlia en perdre contra la nord-americana Amanda Anisimova en dos sets (7-5, 6-4)

La trajectòria de Paula Badosa a l'Open d'Austràlia s'ha frenat en sec avui en el duel de tercera ronda que l'ha enfrontada a la nord-americana Amanda Anisimova. La de Begur, que reapareixia aquest mes de gener després de superar una lesió a l'esquena, ha sortit a la pista amb la moral alta, després de les dues victòries anteriors en el primer grand slam de la temporada. Fins i tot s'ha posat amb 4 a 1 a favor en el primer set, però aleshores ha topat contra l'enorme talent de la seva rival.

Anisimova, de 22 anys i semifinalista a Roland Garros el 2019, s'ha sobreposat a un mal inici i ha remuntat fins a guanyar la primera mànega per 7 a 5. La nord-americana ha tornat a la competició de primer nivell a Melbourne després d'un temps apartada de les pistes per problemes de salut mental. Un tràngol per al qual també ha passat Badosa en alguns trams de la seva carrera esportiva. 

La igualtat del primer set s'ha repetit en el segon, fins que la catalana ha perdut el servei amb 3 a 3, i ja no se n'ha pogut refer. El set ha acabat amb un 6 a 4 favorable a Anisimova. Derrota en una hora i mitja de partit per a una Badosa que torna d'Austràlia amb una pujada de 18 posicions en la classificació de la WTA: a partir d'ara és la número 82 del món.

Anar al contingut