Luis Rubiales, en cerca i captura (EFE/Sergio Pérez)
Futbol

Rubiales tornarà a Espanya el 6 d'abril i es posarà a disposició de la justícia

Cinc dels set detinguts han estat posats en llibertat aquest dijous. Segueix arrestat l'assessor jurídic, Tomás González Cueto

Redacció Esport3Actualitzat

La defensa de Luis Rubiales, expresident de la Federació Espanyola de Futbol, ha enviat un escrit al jutjat d'instrucció número 4 de Majadahonda, per comunicar que és a la República Dominicana i que no tornarà fins al pròxim 6 d'abril. Tanmateix, ha informat que així que arribi es posarà a disposició de la justícia.

En una entrevista a El Español, l'expresident assegura que està sorprès i que és innocent.

"No sé de què se m'està investigant, però no he fet res malament i no tinc res a amagar."

Cinc dels set detinguts, han estat posats en llibertat aquest dijous. Entre els dos que segueixen arrestats hi ha l'assessor jurídic de l'RFEF, Tomás González Cueto, que aquest divendres passarà a disposició judicial. Tampoc ha estat posat en llibertat Ángel González Segura, directiu de l'empresa de construcció que va dur a terme les obres a l'estadi de La Cartuja, a Sevilla perquè s'hi poguessin disputar diversos partits de la selecció espanyola i les finals de la Copa del Rei.

La magistrada Delia Rodrigo, que investiga Rubiales per suposats contractes irregulars quan presidia l'entitat que regeix el futbol a Espanya, va ordenar aquest dimecres escorcolls, entre altres, a la seu de la Federació Espanyola i el domicili que Rubiales té a Granada. Una operació que està duent a terme la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil, en col·laboració amb l'Europol.

En la intervenció s'han produït diverses detencions, però no la de l'expresident de l'RFEF, que és al país caribeny per negocis.

ARXIVAT A:
Luis Rubiales
Anar al contingut