Espanyol

Rubi: "Tot passa per guanyar dissabte, ja no ens val cap altre resultat"

El tècnic de l'Espanyol ha deixat clar que totes les opcions europees passen per derrotar l'Atlètic i ha assegurat que tenen prou al·licients per seguir lluitant per la setena plaça

Actualitzat

L'Espanyol rebrà aquest dissabte la visita de l'Atlètic de Madrid a l'RCDE Stadium en un partit on els blanc-i-blaus intentaran sumar un triomf que els permeti mantenir les opcions de seguir lluitant per la setena plaça que dona accés a Europa la temporada que ve. Després de l'entrenament, Rubi ha donat una llista de 19 convocats amb les novetats d'Esteban Granero, Naldo i Rosales i les baixes de Lluís López, Àlex López i Alfa Semedo.

A la roda de premsa posterior, Rubi ha deixat clar que totes les opcions europees passen per derrotar el conjunt de Simeone i ha assegurat que tenen prou al·licients per seguir lluitant.

"Tot passa -per tenir una alguna opció més fins a final de temporada- per guanyar aquest dissabte, ja no ens val cap altre resultat. Crec que és un al·licient prou gran poder lluitar per aquesta setena plaça, allargar-ho una setmana més i contra un rival dificilíssim que també ens motiva molt, perquè no hem estat capaços de sumar cap punt amb els tres grans, encara."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut