Rubi: "Tot passa per guanyar dissabte, ja no ens val cap altre resultat"

El tècnic de l'Espanyol ha deixat clar que totes les opcions europees passen per derrotar l'Atlètic i ha assegurat que tenen prou al·licients per seguir lluitant per la setena plaça
Actualitzat

L'Espanyol rebrà aquest dissabte la visita de l'Atlètic de Madrid a l'RCDE Stadium en un partit on els blanc-i-blaus intentaran sumar un triomf que els permeti mantenir les opcions de seguir lluitant per la setena plaça que dona accés a Europa la temporada que ve. Després de l'entrenament, Rubi ha donat una llista de 19 convocats amb les novetats d'Esteban Granero, Naldo i Rosales i les baixes de Lluís López, Àlex López i Alfa Semedo.

A la roda de premsa posterior, Rubi ha deixat clar que totes les opcions europees passen per derrotar el conjunt de Simeone i ha assegurat que tenen prou al·licients per seguir lluitant.

"Tot passa -per tenir una alguna opció més fins a final de temporada- per guanyar aquest dissabte, ja no ens val cap altre resultat. Crec que és un al·licient prou gran poder lluitar per aquesta setena plaça, allargar-ho una setmana més i contra un rival dificilíssim que també ens motiva molt, perquè no hem estat capaços de sumar cap punt amb els tres grans, encara."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut