Rubi: "No podem tenir un somni més gran que jugar a Europa"

L'entrenador de l'Espanyol no amaga la il·lusió que té l'equip per aconseguir la plaça europea de cara a la propera temporada
Actualitzat

Joan Francesc Ferrer "Rubi" ha comparegut en roda de premsa el dia abans que l'Espanyol s'enfronti al Leganés a Butarque amb l'objectiu d'aconseguir la tan somiada plaça europea de cara a la propera temporada ara que ja només queden dues jornades:

"Estem molt il·lusionats. Treballem al màxim. Passarà el que hagi de passar però hi anem amb tota la voluntat del món. Arribem a un camp molt complicat però tenim moltíssima confiança. Necessitem els tres punts"

"Ser Europa seria una passada. L'Espanyol fa dotze anys que no hi és i jo no hi he estat mai. No ens podríem plantejar un somni més gran que jugar a Europa. Sempre hem pensat que era possible ficar-nos a Europa"

 

Pel que fa al Leganés, el tècnic blanc-i-blau accepta que és un dels rivals que li saben crear problemes a un equip com l'Espanyol:

"És un equip incòmode. És dels forts, molt físics i nosaltres fem molt de joc. No som un equip de jugades directes o contracops, per això considerem el Leganés un rival complicat"

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut