Les obres del Camp Nou (Europa press)

Roures: "Les obres del Camp Nou no estaran a punt el 2024"

El fundador de Mediapro considera que és un error no haver construït un estadi nou
Redacció Esport3 Actualitzat

El Barça està immers en un exili provisional a Montjuïc a l'espera que s'acabin les obres del Camp Nou, que, en principi, haurien de permetre el retorn de l'equip la tardor del 2024. Un calendari ambiciós que algunes veus comencen a qualificar d'inviable.

És el cas de Jaume Roures, fundador de Mediapro. En una entrevista a la SER, s'ha mostrat convençut que el Barça no podrà jugar el 2024 al Camp Nou.

"Jo no soc promotor, però d'obres alguna cosa en sé. L'any que ve no estarà, això em sembla obvi. No es podrà jugar en les condicions necessàries."

L'empresari, però, ha anat més enllà. Considera que són un error i que s'hauria d'haver construït un estadi nou per a 90.000 persones a un quilòmetre de l'actual Camp Nou.

"Això segurament hauria costat 800 o 900 milions d'euros. A l'etapa del Trias se'n va parlar i era absolutament possible i viable. Però, com que hi ha aquests mites al voltant de l'estadi, al final et veus abocat a una dinàmica que és més cara i en què la solució no serà tan òptima."

Tot i que la remodelació total no estarà a punt, a priori, fins a la primavera del 2026, la tornada del primer equip està prevista per a finals de l'any que ve. La intenció és tornar al més aviat possible per minimitzar les pèrdues econòmiques que suposa no jugar a l'estadi.

El 2024 s'espera que estiguin disponibles la primera i la segona graderia, que permetran un aforament d'unes 65.000 persones. Els dubtes sobre el calendari estan servits.

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut