Ronald Araujo rematant davant el Porto (Europa Press)
BARÇA

Ronald Araujo: "No m'agrada jugar de lateral"

El central uruguaià del Barça ha manifestat que, si pot escollir, la seva preferència és jugar sempre a l'eix de la defensa

Redacció Esport3Actualitzat

Ronald Araujo no ha tingut cap inconvenient a aclarir quina és la seva posició predilecta al terreny de joc. A la prèvia del duel que enfrontarà el Barça amb l'Atlètic de Madrid, el tercer capità blaugrana ha exposat davant els micròfons de BeIN Sports a quina demarcació del camp es sent més còmode.

L'uruguaià, sense pèls a la llengua, ha manifestat que no li agrada jugar de lateral, i ha afegit que donarà "el màxim" a la posició que li demani Xavi pel bé de l'equip, però que on es sent més còmode és jugant de central.

"Si dic la veritat, no m'agrada jugar de lateral, aquesta és la realitat. Però com sempre dic, jugaré on em demani el tècnic i l'equip, i sempre intentaré ajudar i donar el màxim."

"Òbviament, em sento molt còmode jugant de central perquè és la meva posició natural i és on puc donar el 100%."

 

Un debat que resulta familiar

Després d'aquestes declaracions del tercer capità del Barça aclarint quina és la seva preferència, la pilota queda de nou a la teulada del tècnic, Xavi Hernández. I és que Ronald Araujo no és el primer central a mostrar-se insatisfet per jugar més enganxat a la banda després de començar a fer-ho més constantment i no com a alternativa puntual. Sense anar més lluny, Jules Kounde ja va mostrar-se descontent al final del curs anterior per acumular partits com a lateral i no a l'eix de la defensa, una tònica que ha canviat aquesta temporada, en què s'ha vist el francès jugant a la seva posició natural habitualment.

Ronald Araujo en un escalfament (Europa Press)

Amb el bon rendiment que ha mostrat darrerament Iñigo Martínez com a titular i amb Andreas Christensen a la recambra, la competència al Barça per a un lloc a l'onze inicial és ferotge, encara més després dels bons minuts que va jugar Joao Cancelo com a lateral esquerre dimarts passat a la Champions davant el Porto.

De cara al partit de demà a Montjuïc davant l'Atlètic, l'uruguaià disposa de molts números per tornar a començar d'inici enganxat a la banda, aquest cop per evitar les internades del brasiler Samuel Lino.

Anar al contingut