Roger Guasch, en una imatge d'arxiu (@rcdespanyol)
Espanyol

Roger Guasch a Sánchez Flores: "No es pot dir que la plantilla no dona per a més"

El director general de l'Espanyol treu pit amb l'Espanyol de Rubi i carrega contra l'exentrenador

Actualitzat

El director general de l'Espanyol, Roger Guasch, ha fet un repàs de l'actualitat perica en una conferència al Col·legi d'Economistes de Catalunya i ha parlat força clar. En primer lloc s'ha desfet en elogis cap a l'equip després d'aconseguir classificar-se per Europa i, en particular, ha felicitat la feina que ha fet Rubi en el seu primer any a la banqueta blanc-i-blava. 

 

Missatge a Quique Sánchez Flores:

"Un entrenador no pot dir que la plantilla no dona per a més, encara que ho pensi. Allò va ser el detonant i la directiva va actuar bé. Necessitàvem una altra mena d'entrenador."

 

Possibles sortides en el mercat d'estiu:

"Borja Iglesias i Mario Hermoso pot ser que es quedin o bé que se'n vagin. El més important és que va marxar Gerard Moreno i vam fitxar bé perquè ho havíem preparat."
 

 

Projecte de futur

"Volem consolidar-nos econòmicament i esportivament entre els deu primers. Tenim camí per davant. Si ho aconseguim llavors voldrem estar entre els primers nou i així anirem pujant."

 

Un Espanyol obert al món 

"Hem de ser locals però créixer globalment, hem de passar de ser un gran club a un club gran. Hem de ser un referent social, un club obert a tot el món, integrador i atractiu. Ser de l'Espanyol enganxa."

 

La marca Barcelona i l'Espanyol   

"No pot ser que quan arriba un turista a Barcelona pensi que només hi ha futbol cada quinze dies. No pot ser que només hi hagi una gran tenda d'un club al Passeig de Gràcia. No som una minoria, som diferents. Hi ha altra gent en l'altra Barcelona que se sent diferent i l'objectiu és atraure'ls."

 

Anar al contingut