Bàsquet

Roger Grimau: "Crec que se'm va faltar al respecte des del primer dia"

L'exentrenador del Barça de bàsquet ha ofert a "Tot costa" la primera entrevista després de deixar la banqueta blaugrana

Ernest MaciàActualitzat

Després d'una temporada, el Barça va decidir prescindir de Roger Grimau. Un cop passat l'estiu, l'exentrenador del Barça ha trencat el seu silenci a "Tot costa" de Catalunya Ràdio.

"Crec que se'm va faltar el respecte des del primer dia", ha reconegut Grimau. "Sobretot, des de fora. Des de fins m'he sentit força recolzat, tot i que em van donar pocs arguments en el moment d'acomiadar-me"

En aquesta entrevista Roger Grimau ha explicat que confiava a continuar entrenant el Barça aquesta temporada:

"Vam fer moltes coses bones, però no vam guanyar títols. No crec que cap entrenador rival m'hagi desarmat. A nivell tàctic crec que vaig estar al nivell"

La topada amb Willy Hernangómez

Durant la temporada passada es va fer pública una topada entre Roger Grimau i Willy Hernangómez, confirmada i explicada al "Tot costa" per Grimau:

"Va passar, sí, però no va ser difícil de gestionar perquè sempre vaig pensar en el Barça. Havia estat un fitxatge important. Potser en un futur si em torna a passar amb algú, busco una altra cosa. El que vaig pensar és que si ell estava bé, podíem guanyar algun títol. Si ell no estava bé, no. El meu ego ja està omplert. La resta de jugadors van reaccionar bé, em van recolzar. No m'ho vaig prendre com una qüestió personal. Si va jugar menys també va ser perquè, a la posició de 5, Vesely estava fent una temporada extraordinària"

L'arribada de Ricky Rubio i el seu futur personal

Grimau també es va refeir a l'experiència de comptar amb un jugador com Ricky Rubio amb la temporada tan avançada:

"Incorporar una peça nova enmig de la temporada va ser complicat. Potser havia d'haver intervingut una mica més en molts moments"

De cara al futur, no descarta el Barça i es presenta a l'aparador d'entrenadors:

"Estic al mercat, sí. Amb 46 anys em sento un entrenador jove". Sobre aquesta nova temporada, Grimau ha apuntat que el nou Barça de Peñarroya fa bona pinta i ha destacat especialment el nord-americà Justin Anderson"

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut