Xavi Hernández, durant l'últim entrenament de l'equip (EFE)
Barça

Xavi: "La plantilla és curta però no hi ha cap plaga"

El tècnic blaugrana afronta el desplaçament a Granada amb baixes rellevants

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi es mostra resignat per haver d'afrontar el partit contra el Granada amb baixes de pes

"La plantilla és curta però no hi ha cap plaga. Hem de tirar endavant aquest partit amb les baixes que tenim i després esperem anar recuperant a gent (...) És el rival més físic de la Lliga, el que fa més quilòmetres. Ens pot fer mal. Estan encaixant molts gols però considero molt bon entrenador a Paco López. És ofensiu, hem de controlar el seu futbol directe".

Una de les baixes que criden l'atenció és la de Robert Lewandowski, l'últim a caure, que se suma a les de Pedri, Frenkie de Jong i Raphinha:   

"Robert és una baixa molt sensible, és el nostre golejador i el referent en atac. Però tenim alternatives. Pot jugar Ferran o joao, tenim a Pau Víctor del filial i Marc Guiu del juvenil. També Fermín ha jugat a vegades de fals nou" (...)

El tècnic blaugrana accepta la barreja de sensacions que va provocar la victòria a Porto, entre un barcelonisme content pel resultat però crític amb el joc de l'equip:

"És veritat que les sensacions amb pilota no van ser bones a Porto. Sense pilota vam estar espectaculars. Som el club més exigent del món en aquest sentit. No n'hi ha prou només amb guanyar: s'ha de guanyar jugant bé (...) El que volem sempre és anar a l'atac, fer ocasions i marcar gols. La nostra filosofia no varia, independentment de qui jugui"

Xavi ha sortit en defensa d'Oriol Romeu, que després d'un inici de temporada espectacular ha baixat el rendiment:  

"Estic encantat de tenir-lo a la plantilla, perquè sempre està ben situat i ens dona força defensivament. L'altre dia, amb pilota, va estar al nivell de l'equip"

El de Terrassa es mostra positiu per com marxa la temporada, però espera retrobar les bones sensacions en el joc

"No hem perdut cap partit però n'hem empatat dos, que no són dades positives. Pel que fa a resultats anem bé, però hem de recuperar el bon nivell de joc que hem tingut en partits anteriors. A vegades ens costa tenir el control. Pel que fa a actitud i esforç estem espectaculars. però a vegades ens falta aquesta pausa"

Després del partit de Granada, la Lliga s'aturarà per deixar pas als partits de seleccions. Xavi no s'obsessiona a recuperar el liderat: 

"Si guanyem hi haurà tranquil·litat, independentment de si som líders o no. L'important és marxar a la pausa amb tres punts més i bones sensacions". 

 

 

 

Anar al contingut