Firmino durant el partit d'anada de la Champions davant el Barça (Reuters)
Futbol

Roberto Firmino no jugarà el Liverpool-Barça

El davanter brasiler no es recuperarà a temps de la lesió i no podrà jugar, així ho ha confirmat el seu club, el Liverpool; i el que també és dubte és Salah, que aquest dissabte va rebre un fort cop al cap

Actualitzat

Roberto Firmino no podrà jugar el partit de tornada de semifinals de la Champions contra el FC Barcelona. El davanter brasiler no es recuperarà a temps de la seva lesió; ho ha confirmat el seu club, el Liverpool, que ha emès un comunicat per confirmar la notícia:

"Roberto Firmino es perdrà el partit de dimarts contra el Barcelona a Anfield, però podria tornar per l'últim partit de la Premier contra el Wolverhampton Wanderers. El '9' ha estat absent amb els 'reds' en el partit que han guanyat aquest dissabte 3-2 davant el Newcastle a causa d'una lesió muscular que es va fer en un entrenament la setmana passada."

Cal recordar que Salah es va lesionar aquest dissabte en el partit contra el Newcastle i és dubte per al partit de dimarts. El davanter egipci del Liverpool va abandonar el camp en llitera, després de rebre un fort cop al cap en una sortida del porter, Martin Dubravka.  

 

Anar al contingut