Barça

Robert Martínez, seleccionador de Portugal: "Joao Félix serà un crac"

El seleccionador portuguès analitza els dos Joaos del Barça i reconeix que no ha estat mai a prop de fitxar per l'equip blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

El balaguerí Robert Martínez, actual seleccionador de Portugal, ha passat aquest divendres pels micròfons del "Tot costa", de Catalunya Ràdio, on ha radiografiat els dos portuguesos del Barça: Joao Félix i Joao Cancelo. Ho ha fet des d'una òptica portuguesa, tot i destacar que tots dos jugadors tenien molta il·lusió de vestir de blaugrana. Martínez ha elogiat la qualitat de Félix, tot i deixar entreveure que ha de millorar la regularitat.

Sens dubte que Joao Félix serà un crac perquè en té el talent. Si s'aprofita la seva qualitat, és del màxim nivell, però al futbol es juga amb altres jugadors, hi ha el rival, hi ha molts aspectes que poden modificar el rendiment... Jo crec que ha demostrat que fa la diferència, però després cal la continuïtat i la consistència, que jo crec que li han faltat a l'equip, no només a ell. Amb Portugal és molt important. No hi ha jugadors com ell que puguin jugar per dins i per fora. Però cada vestidor és diferent i no ajuda que tothom tingui una opinió creada del Joao Félix de l'Atlètic. 

Cancelo, un "jugador modern"

Martínez també ha parlat de Joao Cancelo, titular en 15 dels 16 partits de lliga del Barça aquesta temporada. I també ha fet una valoració molt positiva de les condicions del lateral blaugrana:

Cancelo no juga en una posició, juga a l'espai, és un jugador modern. Amb la capacitat física que té pot jugar per fora, per dins, per l'esquerra, per la dreta, a l'espai... Té qualitat física i tècnica. És un jugador que dóna el millor rendiment als partits grans i que ha estat a grans clubs. És un jugador diferencial i imprescindible. No juga en un sistema, ell controla les fases del joc. És intel·ligent, controla les fases del partit en funció del que està passant en el partit.

Joao Cancelo i Robert Martínez amb Portugal
Joao Cancelo i Robert Martínez amb Portugal (Reuters)

Lluny del Barça

El nom de Robert Martínez va entrar a les travesses com a possible recanvi de Ronald Koeman al Barça, però l'entrenador lleidatà ha estat contundent: "No, no he estat a prop de dirigir el Barça".

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut