Rodrygo va marcar els gos gols que van donar la victòria al Reial Madrid
Futbol

Robatori al domicili de Rodrygo durant la final de la Copa del Rei

Un treballador de seguretat va alertar les autoritats de l'assalt i de moment es desconeix el botí que es van emportar

Redacció Esport3Actualitzat

Nit de llum i ombres per a Rodrygo. Mentre aconseguia la Copa a Sevilla davant de l'Osasuna, sent el protagonista del partit en marcar els dos gols que donaven la victòria al Reial Madrid per 2-1, uns lladres van entrar al seu domicili. Segons informa EFE, un treballador de la seguretat privada del domicili de la urbanització de La Moraleja, a Alcobendas, va alertar les autoritats dels fets.

Els agents de la policia van trobar diferents habitacions visiblement desordenades, on van recollir proves que poguessin ajudar en la investigació. De moment, es desconeixen quins van ser els autors i el botí que es van emportar. Els assaltants van aprofitar l'absència del jugador i dels seus pares, que eren a Sevilla gaudint del partit, per entrar al domicili.

Aquest modus operandi recorda als robatoris que van patir altres jugadors del Reial Madrid com Benzema o Carvajal. En aquests dos casos, els autors van ser bandes organitzades i especialitzades, que aprofiten l'absència dels jugadors als seus domicilis, quan estaven disputant algun partit, per entrar-hi a robar.

Anar al contingut