El logotip de la Federació Catalana de Futbol
Futbol

Robatori a la Federació Catalana: sostreuen documentació del cas Soule

Els lladres, que es van endur també una caixa forta, "coneixien perfectament les instal·lacions", segons l'FCF

Redacció Esport3Actualitzat

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha donat a conèixer aquest dijous el robatori d'una caixa forta i de documentació a la seu central de l'entitat, a Barcelona, durant la nit del 31 de desembre passat. Els Mossos d'Esquadra i la Policia Científica s'encarreguen de les investigacions d'un acte que es va perpetrar mitjançant el sistema conegut com a butró (un forat a la paret o a terra). 

Els lladres "coneixien perfectament les instal·lacions", segons el comunicat de la Federació, que dona a entendre que els delinqüents sabien el que buscaven: "Van escorcollar a fons calaixos i armaris de l'Àrea de Presidència, Direcció General i el Departament de Comptabilitat. (...) Coneixien les disposicions dels despatxos i els que hi treballen." 

Els lladres es van endur una caixa forta i també documents relacionats amb el cas Soule, pel qual va ser detingut al seu dia l'expresident de la Federació Espanyola, Ángel María Villar --avui en llibertat condicional després de pagar fiança--. De tota manera, des de l'FCF afirmen que disposen de còpies de tota la documentació sostreta, que es posaran en mans del jutge instructor del cas quan aquest ho requereixi. 

Anar al contingut