El blaugrana Antonio, en un moment del partit d'aquest dimecres contra Veneçuela (@SEFutbol)
El blaugrana Antonio, en un moment del partit d'aquest dimecres contra Veneçuela (@SEFutbol)
futbol sala

Ridícul d'Espanya al mundial de futbol sala, eliminada a vuitens per la 21a del rànquing

Veneçuela sorprèn la doble campiona del món en el torneig que es disputa a l'Uzbekistan

Redacció Esport3Actualitzat

Eliminació inesperada d'Espanya als vuitens de final del mundial d'Uzbekistan a mans d'una sorprenent Veneçuela (1-2). De res li ha servit al combinat estatal, integrat per 5 jugadors del Barça, haver quedat primer en la fase de grups. La "vinotinto" l'ha enviat cap a casa certificant un sotrac que el seleccionador Fede Vidal ha definit com a "fracàs".

En la gesta dels veneçolans, tercers de la Conmebol que agrupa els països sud-americans i 21a del rànquing global, hi ha col·laborat el veterà Jesús Herrero. El porter madrileny s'ha empassat una passada d'àrea a àrea en el primer gol, obra del seu homòleg veneçolà Villalobos. El suplent, el culer Dídac Plana, s'ho mirava resignat a la banqueta.

El segon pecat dels espanyols, incòmodes durant tot el xoc, ha estat fallar ocasions tan clares com la que ha tingut Raúl Gómez, erràtic sense oposició.

Malgrat aparèixer envermellit per la derrota, Vidal no ha tingut miraments en carregar contra els àrbitres. "Veneçuela ha comptat amb la col·laboració dels col·legiats, que l'han ajudada a aturar el partit quan ho ha necessitat". Queixes que sonen com excuses d'un tècnic que confiava en un millor final del seu cicle de 6 anys. El seu relleu serà el fins ara blaugrana Jesús Velasco, a qui no costarà apujar el llistó.  

 

Anar al contingut