Ricky Rubio, durant un acte (Europa Press)
Ricky Rubio, durant un acte (Europa Press)
Bàsquet

Ricky Rubio anuncia que deixa l'NBA i s'obre la porta d'un possible retorn

El base del Masnou, que estava en una pausa per tractar els seus problemes de salut mental, ha rescindit el contracte amb els Cleveland Cavaliers

Redacció Esport3Actualitzat

Ricky Rubio no continuarà a l'NBA. El base del Masnou ha arribat a un acord per rescindir el seu contracte amb l'equip. Ell mateix ha anunciat la decisió de no continuar a la lliga nord-americana.

Ricky Rubio estava apartat de la dinàmica de l'equip de manera voluntària des de l'agost per tenir cura de la seva salut mental.

Rubio vol acabar la seva etapa a la millor lliga del món als 33 anys. Si decideix seguir la seva carrera, ho faria al bàsquet europeu. D'aquesta manera, s'obre la porta a un possible retorn al Barça, ara que l'equip de Grimau es troba en un moment delicat.

El jugador ha explicat en una carta que s'està recuperant dels seus problemes de salut mental i que "cada dia es troba millor". "Estic orgullós de dir que estic millor, recuperant-me dia a dia", ha confessat Rubio.

El Barça té els drets del jugador a Europa i, per tant, un dret de tempteig. Si rep una oferta d'un altre equip europeu, el Barça té l'opció d'igualar-la i endur-se el jugador. Si totes les parts estiguessin d'acord, podria haver-hi un possible retorn al club. Tot depèn, ara, de l'estat de salut de Ricky Rubio i de la decisió que prengui sobre la seva carrera.

Reaccions de suport

El germà de Ricky Rubio, Marc, ha fet una emotiva publicació il·lustrada amb fotos d'ells de petits:

 

També Pedro Sánchez s'ha pronunciat al respecte, elogiant l'exemple en què s'ha convertit Ricky Rubio:

 

Anar al contingut