NBA

Ricky Rubio: "Per primer cop tinc el futur a les meves mans"

El base català dels Utah Jazz serà agent lliure aquest estiu i ha destacat que podrà decidir a quina franquícia jugarà per primera vegada a la seva carrera i que el més important serà el projecte esportiu

Actualitzat

El jugador català dels Utah Jazz Ricky Rubio ha presentat aquest divendres l'onzena edició del seu campus d'estiu. El base del Masnou serà agent lliure aquest estiu i ha destacat que podrà decidir a quina franquícia jugarà per primera vegada a la seva carrera i que el més important serà el projecte esportiu.

"Fins ara no havia tingut capacitat d'elecció. Primer vaig ser 'draftejat', després Minnesota va decidir allargar el meu contracte i després em va traspassar. Ara, per primer cop tinc el futur en les meves mans i és una decisió que prendré amb molta calma i a la qual donaré moltes voltes".

El base català tampoc no descarta renovar amb el seu actual equip, "una opció real" que, tot i això, veu poc probable després d'una temporada on no s'han complert les expectatives, ja que la franquícia de Salt Lake City va quedar eliminada en la primera ronda dels play-offs contra els Houston Rockets per un global de 4 a 1. 

"Sincerament m'agradaria quedar-me per l'entrenador (Quin Synder), perquè m'agrada moltíssim la seva filosofia i he connectat molt amb ell, però és una cosa que no depèn només de mi. El fet que la temporada no hagi estat tan d'èxit com esperàvem obliga a fer canvis a l'equip. Això no és un secret per a ningú".

El jugador dels Utah Jazz, que creu que el guanyador de l'anell sortirà de la Conferència Oest, ha firmat la seva millor temporada a l'NBA amb 12,7 punts i 6,1 assistències de mitjana per partit i ha aconseguit la classificació per als play-offs dues vegades consecutives.

"Probablement és cert que aquesta temporada s'ha vist la millor versió de mi mateix, però dins meu sento que encara puc donar més, que puc esprémer la maduresa física i mental que tinc ara mateix".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut