Ricky, primer entrenament (FCB)
bàsquet

Hores clau per a la inscripció de Ricky Rubio, el fitxatge més il·lusionant de Grimau

El base del Masnou supera els problemes de salut mental i podria ser inscrit en les pròximes hores per jugar l'Eurolliga com a blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

El retorn de Ricky està a punt de convertir-se en la gran notícia d'aquest 2024 en el món del bàsquet. Tretze anys després, els camins del base del Masnou i del Barça tornarien a confluir. Completats uns dies d'entrenaments amb l'equip de Grimau amb grans sensacions, Rubio hauria acceptat la proposta de jugar com a blaugrana el que resta de temporada tant a la Lliga ACB com a l'Eurolliga. D'aquesta manera ja seria inscrit just a temps per a disputar la competició europea que tanca la finestra de mercat aquest dimecres 7 de febrer.

El nou director d'orquestra del Barça sent que ja està preparat per tornar a jugar a bàsquet.  L'estiu passat, com ell mateix ha explicat, va viure 'una de les pitjors nits de la seva vida'. Va haver d'abandonar la concentració de la selecció espanyola i va renunciar al Mundial per començar el tractament corresponent.

A principis de gener, va anunciar el seu adeu definitiu a l'NBA després d'arribar a un acord amb els Cleveland Cavaliers per rescindir l'any i mig de contracte que li quedava. 

La reestrena de Ricky amb el Barça no té encara una data clara. El pròxim partit del calendari europeu és aquest divendres, 9 de febrer, al Palau Blaugrana en la 26a jornada de la fase regular de l'Eurolliga contra l'Alba de Berlín. Des del 23 d'abril del 2023 que el masnoví no juga un partit de bàsquet professional. Als 33 anys, Rubio encara té molt de bàsquet a les mans. Amb ell a la pista, el Barça va conquerir la segona Eurolliga a París el 2010. El capità i company d'aquella gesta és ara el seu tècnic. Roger Grimau disposarà d'una estrella mundial per intentar l'assalt a la tercera. Els blaugranes són segons a la classificació actual, darrere el Reial Madrid.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut