Ricky Rubio va debutar amb el Joventut a l'ACB amb 14 anys, 11 mesos i 24 dies
Ricky Rubio va debutar amb el Joventut a l'ACB amb 14 anys, 11 mesos i 24 dies (web Ricky Rubio)
bàsquet

Ricky Rubio desmenteix el seu retorn al Joventut

El base internacional del Masnou encara no ha decidit el seu futur i ha fet una publicació desmentint haver donat el "sí, vull" a la Penya

Agències/Redacció Esport3Actualitzat

El base Ricky Rubio ha protagonitzat l'actualitat esportiva a casa nostra, després que fonts properes a EFE hagin afirmat que el del Masnou estava a punt de tornar a la que va ser casa seva 15 anys després.

El del Masnou, que va acabar contracte amb el Barça el 30 de juny passat, ha fet una publicació a la xarxa X, anteriorment Twitter, desmentint el seu fitxatge pel club de Badalona:

El base català no s'ha tornat a reunir amb la Penya i, segons ha pogut confirmar TV3, encara està pensant en el seu futur. 

Ricky Rubio va marxar del Joventut el 2009 per signar amb el Barça, amb qui va guanyar una Eurolliga el 2010, i després va arrencar la seva carrera a l'NBA, la lliga professional nord-americana, abans de tornar, aquesta temporada, al club blaugrana. L'última vegada que Ricky va trepitjar l'Olímpic va ser el 24 de març passat al derbi Penya-Barça. Abans del matx, el jugador va rebre un emotiu homenatge al videomarcador que posteriorment va agrair molt emocionat.

 

El retorn al Palau no va sortir com esperava

Al Barça li havien dit que el seu rol seria un i després va resultar ser un altre. Rubio pensava que el seu protagonisme seria reduït, almenys en un principi, i es va trobar de cop i volta assumint en molts partits les regnes de l'equip de Roger Grimau. Això i el fracàs del final de temporada li van fer pensar que les coses no podien continuar d'aquesta manera.

Fa unes setmanes, el seu bon amic Marc Gasol li va obrir les portes del Bàsquet Girona. Ricky Rubio l'hi va agrair, però li va comentar que no es veia amb cor de pujar i baixar cada dia de Fontajau. El del Masnou va declinar també l'opció de pujar al vaixell dels Jocs Olímpics per poder pensar.

Anar al contingut