Lamine Yamal s'incorpora al projecte de Gerard Piqué
Lamine Yamal s'incorpora al projecte de Gerard Piqué
Futbol

Revolució a la Kings League de Gerard Piqué amb el fitxatge de Lamine Yamal

El blaugrana s'incorpora al projecte de l'exfutbolista, que es podrà veure en directe a Esport3 i 3Cat, que entra en un altre nivell amb grans canvis per a la temporada 2024/25

Redacció Esport3Actualitzat

El jugador del FC Barcelona Lamine Yamal és un dels principals fitxatges per a la temporada 2024/25 de la Kings League. Tot i això, el paper que portarà a terme el jove futbolista encara és una incògnita. La seva incorporació s'ha anunciat amb un vídeo a les xarxes socials en què es presenten totes les novetats del projecte de Gerard Piqué

"Anem a conquistar el joc", és el que diu Lamine Yamal en la seva aparició. El futbolista ha estat un seguidor de la competició des del seu inici i ara la viurà des de dins. De fet, ja va viure en directe un partit de la lliga al Cupra Arena. "El seu fitxatge és una gran sorpresa per tots els aficionats al torneig", apunten els organitzadors a declaracions fetes a l'Agència EFE. 

"Ja prou, no?"

Una altra de les sorpreses del vídeo és l'aparició de Javier Tebas. El president de la Lliga, amb to d'humor, fa referència a les paraules que va tenir quan va néixer la Kings League, una competició que va titllar de "circ". Ara, veient la volada que està tenint el projecte, fa broma sobre quant durarà la lliga creada per Gerard Piqué. 

Altres novetats

Hi haurà dues competicions internacionals, la Copa de Nacions i la Copa del Món de Reis, que són les noves lligues de la Kings League. A més, la seu de la fase final de la lliga espanyola serà Tenerife. Ho anuncia el blaugrana Pedri, que també apareix al vídeo. El guardó al millor jugador i a la millor jugadora de la competició, els Corona d'Or, es donaran a la gala dels Globe Soccer Awards, a Dubai. 

ARXIVAT A:
Gerard PiquéKings LeagueLamine Yamal
Anar al contingut