Ousmane Dembélé celebra un gol amb el FC Barcelona (Reuters)

Reunió amb bona sintonia entre Deco i el representant de Dembélé

Moussa Sissoko ha assegurat al responsable esportiu del club que el futbolista vol continuar i renovar el contracte
Àlex Castells Actualitzat

El Barça està treballant a tot tren per definir la plantilla de la pròxima temporada. No només pel que fa a possibles altes i baixes sinó també pel que fa a les renovacions. Aquest és el cas d'Ousmane Dembélé. El responsable esportiu del club, Deco, i el representant de l'extrem francès, Moussa Sissoko, s'han reunit aquest dimecres per definir la continuïtat del jugador, que acaba contracte el 30 de juny del 2024. 

La sintonia ha estat molt bona entre les dues parts. És cert que la clàusula de rescissió del jugador baixa fins als 50 milions d'euros aquest mes de juliol, però Sissoko ha transmès a Deco que no pateixin: la intenció del jugador és quedar-se a Barcelona i ampliar el contracte més enllà del 2024. Al Barça li agradaria treballar-ho amb temps perquè no passés el que va passar amb l'última renovació. 

La predisposició és màxima i totes dues parts ja s'han emplaçat a una nova trobada per treballar en l'ampliació de contracte, tot i que hi ha una realitat marcada pel control financer de LaLiga. Xavi ha estat sempre el gran valedor de Dembélé i el jugador, en les converses que van mantenir abans que s'acabés la temporada, sempre li havia manifestat el seu desig de quedar-se al club blaugrana.  

 

 

 
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut