Una de les imatges oficials utilitzades per presentar com serà el nou Camp Nou (FC Barcelona)
barça

Retorn al Camp Nou: el Barça negocia amb la UEFA per obtenir una excepció

El club blaugrana mira de convèncer l'organització de la Champions perquè li permeti jugar els partits del gener al seu renovat estadi

Redacció Esport3Actualitzat

La normativa de la UEFA explicita que, si comences la primera fase de la Champions jugant en un estadi, l'has d'acabar a la mateixa seu. Com s'ha explicat al "Tot costa" de Catalunya Ràdio, però, el Barça negocia amb la UEFA per obtenir una excepció que li permeti disputar els primers compromisos europeus com a local a Montjuïc i al renovat Camp Nou a partir del gener.

Una reunió pendent entre les dues parts servirà per veure si la UEFA adopta una postura excepcional amb el club blaugrana. No és una qüestió menor, ja que podria tenir conseqüències en el preu dels abonaments --que viuen un ritme de peticions més alt que el de fa un estiu-- publicats a finals de maig.

Cal recordar que en el nou format de la Champions la fase de grups inclou vuit partits per a cada club, contra vuit rivals diferents. Cada equip jugarà quatre jornades com a local i quatre com a visitant. Com que es competirà del setembre al gener, una mesura que suposa acabar amb l'aturada hivernal, es calcula que almenys un d'aquests partits com a local serà el primer mes del 2025.

El club contempla que el 15 de desembre es pugui reobrir l'estadi blaugrana i finalitzi així l'exili a Montjuïc.

Anar al contingut