Karim Benzema, després de fallar un penal a la Saudi Pro League
Karim Benzema, després de fallar un penal a la Saudi Pro League
futbol

Resolt el misteri de la desaparició de Benzema a l'Aràbia Saudita: era a Madrid

Un directiu de l'Al-Ittihad ha posat llum a la foscor, explicant què ha passat amb Benzema els últims dies

Redacció Esport3Actualitzat

Un terratrèmol ha sacsejat l'Al-Ittihad des de la derrota contra l'Al-Nassr de Cristiano Ronaldo i, els últims dies, tots els ulls han estat posats sobre Karim Benzema, que va rebre tantes crítiques després del matx que va tancar les xarxes socials i sorprenentment se'n va anar de l'Aràbia Saudita pocs dies abans d'un nou partit de Lliga.

Ara, segons la premsa local, un directiu del club saudita hauria explicat les raons d'aquesta sortida precipitada del país

"Benzema se'n va anar a Madrid per circumstàncies particulars, va demanar tres dies de baixa i el club els hi va concedir".

"El davanter és un professional i està aferrat a l'equip.

El conjunt àrab tenia previst enfrontar-se a l'Al-Taee aquest dissabte sense Benzema, que no formava part de l'expedició ni s'havia exercitat amb el grup, però finalment el partit va ser ajornat perquè l'avió en què viatjava l'equip visitant no va poder aterrar a l'aeroport internacional de Hail a causa de les males condicions climatològiques.

La "desaparició" del davanter havia incrementat els rumors que apuntaven a una possible sortida de l'equip, una hipòtesi que sembla que es dissipa després de les paraules de la directiva del combinat saudita.

L'Al-Ittihad no tornarà a la competició fins al 4 de febrer per l'aturada per la disputa de la Copa Àsia.

Anar al contingut