Repesca d'entrades per a Eindhoven: el Barça en tindria més de 8.000

La UEFA ha detectat 5.200 entrades genèriques comprades des de Catalunya i intentarà recuperar-ne algunes d'aficionats anglesos que no aniran a la final de la Champions
Redacció Esport3 Actualitzat

Moltes ganes d'anar a la final de la Champions d'Eindhoven i poques entrades disponibles. Aquesta és la situació dels aficionats del Barça que volen acompanyar l'equip el 3 de juny per intentar aconseguir la seva segona Champions.

No obstant, Eindhoven es podrà tenyir una mica més de blaugrana del que estava previst fins ara. Barça i Wolfsburg disposen oficialment de 3.400 entrades, que en el cas del Barça es van esgotar en només 12 hores.

Aquest dimarts la UEFA ha comunicat al Barça que 5.200 entrades venudes al públic general van ser comprades des de Catalunya gràcies a la comprovació de les direccions IP dels dispositius.

Aquestes entrades reservades tenien un preu d'entre 15 i 25 euros.

Uns 8.600 blaugranes seran a Eindhoven

Per tant, sumarien en total 8.600 entrades per als seguidors barcelonistes, si tenim en compte les entrades reservades per al club i les entrades adquirides directament a la UEFA.

Recuperar entrades d'Arsenal i Chelsea

A més, una via que intentarà la UEFA per incentivar l'assistència de seguidors catalans i alemanys serà identificar entrades que van comprar aficionats de l'Arsenal i el Chelsea abans de saber el desenllaç de les semifinals de la Champions.

Un cop eliminats es tem que no hi vagin i la UEFA provarà de "repescar" aquestes entrades i posar-les a disposicó del públic general altre cop.

Les poques entrades que es puguin recuperar es posaran a la venda dilluns que ve, 15 de maig, a la 13 h, a través d'aquest enllaç.

35.000 espectadors

La seu de la final serà el Phillips Stadion, estadi del PSV, que per primera vegada acollià la final de la Champions, amb una capacitat de 35.000 espectadors, poca per a les expectatives actuals del Barça femení, que afronta la seva tercera final europea consecutiva.

Phillips Stadion, amb capacitat per a 35.000 espectadors

L'any passat es van desplaçar a Torí 15.000 aficionats blaugranes. El mateix any el Barça va batre el rècord mundial d'assistència en un partit de futbol amb 91.648 espectadors.

Les semifinals d'aquest any ja han superat la possible assistència de la final, amb 72.262 espectadors al Camp Nou i 60.063 a l'Emirates.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut