Remco Evenepoel lidera la Vuelta amb la victòria d'etapa
Ciclisme

Remco Evenepoel guanya a Andorra i es posa líder però esclata contra La Vuelta

El belga ha liderat l'atac final amb Vingegaard enganxat a la seva roda, en una etapa d'altura i de baixes temperatures

Redacció Esport3Actualitzat

La tercera etapa de la Vuelta, la primera d'alta muntanya, ha estat un espectacle d'alt nivell amb arribada en pujada. L'esprint final l'ha encapçalat Remco Evenepoel, que es posa líder de la general a cinc segons per sobre d'Enric Mas. El belga ha pres el mallot vermell a Andrea Piccolo.

Després de les dues etapes a la capital catalana, amb algunes incidències i pluges abundants, les baixes temperatures han acompanyat avui els corredors a l'etapa amb final al port d'Arinsal, a Andorra.

El coll d'Ordino, a falta de 20 km, l'ha coronat Eduardo Sepulveda, líder dels ports de muntanya. L'argentí ha entrat seguit de Lennard Kämna i Damiano Caruso. Aquests darrers han aguantat com a caps de cursa fins a l'ascens final, on al grup gran hi ha començat a haver atacs.

Un d'ells l'ha protagonitzat Sepp Kuss, company d'equip de Vingegaard. Ha arrencat amb força també el català Marc Soler, que semblava que tenia forces per guanyar l'etapa. Tot i això, el canvi de ritme definitiu l'ha marcat Remco Evenepoel, amb Vingegaard com a màxim perseguidor de la seva roda.

El belga ha protagonitzat la imatge del dia en superar la meta: en un pas estret entre el públic, ha atropellat una auxiliar i s'ha fet un trau a la cara.

La reacció del belga: ''M'està tocant una mica les pilotes''

Evenepoel ha mostrat el seu malestar als mitjans després de les diverses polèmiques que s'estan vivint aquests primers dies a la Vuelta.

''Algunes coses de seguretat; només hi havia 50 metres després de la línia de meta. És el tercer dia consecutiu, m'està tocant una mica les pilotes.''

ARXIVAT A:
La Vuelta
Anar al contingut