Abelardo, en una imatge d'arxiu del Cartagena (@FCCartagena_efs)
Abelardo, en una imatge d'arxiu del Cartagena (@FCCartagena_efs)
futbol

Reincident Abelardo: torna a perdre els papers amb un periodista

L'ara entrenador del Cartagena mostra la seva cara més irrespectuosa amb la premsa després d'encaixar la quarta derrota en cinc partits

Redacció Esport3Actualitzat

La carrera a les banquetes d'Abelardo Fernández va camí d'erosionar la bona reputació que l'excentral del Barça es va guanyar com a futbolista. L'asturià no ha començat amb bon peu la seva última experiència com a entrenador, al Cartagena de Segona Divisió.

La situació de l'equip, penúltim amb 4 derrotes en 5 partits, és tensa i després de caure a Oviedo un irrespectuós Abelardo ho va pagar amb qui menys culpa en tenia. L'objecte de la ira de l'extècnic de l'Espanyol i l'Alabès, entre d'altres, va ser Juan Pedro Hurtado, l'únic periodista murcià que s'havia desplaçat 900 quilòmetres per seguir de prop l'Efesé.

La primera que li va etzibar a l'enviat d'Onda Regional de Múrcia va ser una exageració sobre els pressupostos de l'Oviedo i el Cartagena:

"Nosaltres no podem atacar com l'Oviedo, perquè tenim altres característiques, moltes virtuts, però l'Oviedo per a això té un pressupost 100.000 vegades més gran que el del Cartagena, però, bé, si tu no ho veus així tampoc m'importa gaire..."

Les dades oficials dels dos clubs indiquen que els respectius pressupostos es mouen en una forquilla d'entre 10 i 12 milions d'euros anuals. En tot cas, des de la resposta inicial ja s'intuïa una mala digestió del partit per part d'Abelardo, que va continuar atacant el periodista:

"Segur que si empatem o guanyem em canvies les preguntes, va, que ja me les conec, jo, aquestes rodes de premsa... Si sempre passa el mateix. No entraré en debat amb tu, ni em ve de gust. Hi ha alguna pregunta més?"

Però, sense dubte, la intervenció més maleducada del tècnic va venir quan Hurtado li va oferir, amb to conciliador, escoltar la transmissió del partit del seu mitjà:

"Per escoltar-te en la transmissió... No em ve de gust. Què dius, què dius... No, no, gràcies. Quin avorriment."

En total, gairebé 2 minuts i mig de menyspreu a la premsa d'un entrenador reincident. Quan seia a la banqueta del seu Sporting de Gijón, etern rival de l'Oviedo, ja va tenir una actitud desafiant amb un periodista local.

En les últimes hores, desenes d'aficionats del Cartagena han demanat a la xarxa la destitució del tècnic. I fins i tot, hi ha qui proposa alternatives disponibles al mercat: 

Anar al contingut