Modric i Rudiger celebren el quart gol del Madrid (Reuters)

El Madrid guanya el Vila-real, es posa líder i s'escapa a 7 punts del Barça (4-1)

David Alaba s'ha trencat el lligament creuat del genoll esquerre

El Reial Madrid ha recuperat el liderat provisional de Primera en imposar-se al Vila-real al Bernabéu.

• Partit còmode del Madrid, que ha sabut aprofitar la qualitat dels seus jugadors per derrotar el Vila-real.
  • Bellingham i Rodrygo, autors dels gols madridistes a la primera part. L'anglès en porta 13 i el brasiler, 7.
  • Brahim ha fet el millor gol de la nit i Modric ha arrodonit la festa blanca tornant a marcar després de deu mesos sense fer-ho.
  • Morales ha marcat pel Vila-real en l'única acció en què l'equip s'ha acostat a la porteria de Lunin.
  • David Alaba s'ha retirat lesionat al minut 33. El genoll se li ha quedat clavat: s'ha trencat el lligament creuat del genoll esquerre.
  • Álex Baena ha patit una trepitjada de Lucas Vázquez. El migcampista, que tornava a veure's les cares amb el Reial Madrid després de l'episodi amb Valverde la temporada passada, només ha estat 27 minuts sobre el terreny de joc i ha marxat lesionat.

• Gerard Moreno també s'ha lesionat durant el partit contra el Madrid. Ha notat molèsties al bessó i no ha pogut continuar.

El resum del Madrid - Vila-real (4-1)