Vinícius, protestant una acció a Martínez Munuera
Vinícius, protestant una acció a Martínez Munuera (EFE)
Futbol

Reial Madrid TV escalfa el clàssic amb un vídeo incendiari contra els àrbitres

La televisió oficial del club blanc carrega contra la designació arbitral per al partit de Copa a l'Spotify Camp Nou

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona i el Reial Madrid es tornaran a veure les cares en el cinquè i darrer clàssic de la temporada. Els blaugranes tenen un mínim avantatge per al partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei. Tot i això, des de Madrid ja estan preparant el terreny per si el conjunt blanc no arriba a la final de la competició.

La televisió oficial del club va fer un vídeo incendiari després del clàssic de la Lliga a l'Spotify Camp Nou. Les queixes madridistes venien, sobretot, per l'ajustat fora de joc de Marco Asensio en el gol anul·lat als blancs. Carlo Ancelotti, fins i tot, va arribar a dir que no tenia gens clar que fos fora de joc i que l'equip marxava amb aquest gran dubte.

Ara, però, Reial Madrid TV s'ha avançat a la polèmica que pugui sorgir al clàssic i ha decidit posar pressió a Munuera Martínez i González González, àrbitre principal de camp i del VAR, respectivament, per al clàssic al Camp Nou. A les imatges, el club blanc mostra suposats errors que tots dos col·legiats han tingut en contra del Madrid en partits del passat.


El vídeo de Reial Madrid TV

Anar al contingut