Max Verstappen a Hongria (EFE)
Fórmula 1

Red Bull limita les "curses nocturnes" de Max Verstappen

Red Bull Racing ha decidit imposar restriccions a les activitats de simulador nocturn de Max Verstappen després d'una sèrie de crítiques al comportament del pilot durant i després del GP d'Hongria de Fórmula 1

Redacció Esport3Actualitzat

Max Verstappen es va quedar despert fins a les 3 de la matinada de dissabte per participar en una cursa virtual, just abans de l'etapa de Fórmula 1. La decisió va generar polèmica, sobretot després d'una actuació a la pista per sota del que s'esperava, marcada per les crítiques de l'equip a la ràdio i un incident amb Lewis Hamilton, on el pilot de Red Bull va ser declarat culpable, tot i que no va rebre cap sanció.

Helmut Marko, el consultor de l'equip, tot i declarar que Verstappen té un "patró de son diferent", ha confirmat que l'equip ha arribat a un acord per evitar més sessions de simulador nocturnes

"En Max té un ritme de son diferent i va dormir les set hores. La cursa del simulador a Hongria va passar perquè un pilot d'equip va cancel·lar la participació, però hem acordat que no farà més curses de simulació tan tard."

Malgrat els problemes interns dins de l'equip, Marko ha destacat el rendiment del cotxe de Red Bull, que "s'acosta al de McLaren en termes de velocitat pura".

Però tot i els pensaments optimistes de Helmut Marko, les males notícies s'acumulen al garatge de Red Bull. Després de la baixada de rendiment dels seus monoplaces, els austríacs hauran d'afrontar una última garrotada al proper Gran Premi de Bèlgica: Max Verstappen muntarà el seu cinquè motor de combustió interna i rebrà una sanció de deu llocs a la cursa de diumenge.

Verstappen ja va decidir complir aquesta mateixa sanció en temporades anteriors, la 2022 i 2023, i en les dues ocasions va aconseguir la victòria després de protagonitzar unes de les seves famoses remuntades.

Aquesta sanció, però, arriba en un moment molt complicat de la temporada per al neerlandès, perquè tot i seguir liderant el Mundial de Pilots, la seva escuderia està demostrant a les últimes curses una baixada de rendiment important respecte a l'evolució de McLaren i Mercedes.

 

Anar al contingut